Transformers: Revenge of the Fallen

Автор: v3x

transformers-fallen

May contain spoilers!!!
Окей, как да почна ревюто за един от блокбъстърите на това лято. Може би с думата описваща го най-добре, а именно – FAIL. Не че някой е очаквал нещо повече, ама все пак говорим за високобюджетен фейл от класа. Нямах никакви очаквания за филма, ясно ми беше че на ниво CGI ще е над десятката, а на ниво сценарии някъде около двойката. Та за ко иде реч, десептиконите (а.к.а. лошите ботове – бел.авт.) разбират за каше технология на земята с която са бутали слънца едно време… и толкоз. Филма, ако държите даже да съм в стилистиката му, е конструктикон (конструктикон = бот сглобен от други ботове – бел.авт.) на 3 филма. CGI нечовешки филм с яките битки и така нататък, тъпа комедия и произволен филм присъщ на хер Уве Бол в съотношение 2:1:2.

Всичко почва с рандом преследване на един десептикон от съюза на хората и аутоботите, после се прехвърля на нашия главен тип, който не е чак толкова ретардед и ще ходи в колеж. Обаче, нали нищо не трябва да е както трябва и се оказва че парче от кубЪ от първата част е в него (а т’ва ми ти парче прави всичко електронно на бот) и той получава некви знания за съответното оръжие споменато горе. После следват битки, преследвания, олдскул ботове, конструктикона Девъстейтър (който вдига оценката с половин единица, просто защото беше куул), търсене на каше оръжието енд стъф. На места рандомнеса избива със сцени от типа „Караме си ний из пустинята и изведнъж ни гонят куки в селото”, „Знам как да се разбера с арабите, че да ни пуснат през границата, защото ям дюнери” и „Рандом тип (Бе той баш не е чак толкоз рандом – бел.авт) говори по радио станция с военните и им казва какво да правят, без те да знаят аджеба кой е”.

Та в заключение: Ако ви се гледа яко екшън с яко роботи, коит са яко направени, гледайте филма. Ако ви се гледа нещо смислено от към история, пропуснете филма. Ако се кефите на Меган Фокс… ми гледайте го дох! CGI и липса на плот. Толкоз. Точкъ край!

Оценка: 5/10

P.S. Петицата идва от анимацията, Меган Фокс и конструктикона!

Advertisements

~ от Blog of Idiots на юни 25, 2009.

8 Коментари to “Transformers: Revenge of the Fallen”

  1. OPTIMUS!!!!!!!

  2. MISSING SECURITY IS MISSING!!!!!!

  3. Лееейм. Мека като почти всички останали, и също толкоз съкава.

  4. АЕ СЛОЖЕТЕ ЛИНК КЪМ CITY!!!!

  5. lol

  6. Човек….
    Дъртия десептикон(които се е присъединил към аутоботите)Пръдна парашут! За бога ЕПИК беше ! :)

  7. За разлика от последния X-men, тоя филм въпреки цялата си простотия ме остави с по-добро усещане след края си.

  8. So…… much…. fail

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: