Shogun #4

shogun04

Тъй като от снощи очевидно съм на news-posting spree, мисля че е редно да отбележа появяването на 4ти брой на Shogun по родните бутки и книжарници. Корицата вече си знаете, че не е нищо особено, но пък вътре нещата са къде-къде по за гледане.

Създателите на Шогун продължават подхванатата от 1ви брой традиция лека по лека да въвеждат по-незапознатите им читатели в света на Япония и в конкретния брой ще можете да прочетете доста обширна (дори на моменти сложна за разбиране) статия за Панцу* жанра – откъде произлиза, неговото развитие през годините в едно строго праволинейно общество, както и заглавията, превърнали се в етикет за подобен род манга и анимета.

На разположение е и продължението на „Обръщенията в японския език“, което този месец се фокусира върху не толкова популярните и често срещани в аниметата окончания. Заслужава си да се прочете – допълнителна информация не е излишна никому.

Радвам се също така да забележа, че проблемите, които пичовете имаха с предишната печатница е остранен, вече няма заменени/повтарящи се страници като в брой 3 и дори ще можете да прочетете изпуснатата страница от Каири в предишното издание. Ха дано занапред да има точно 0 издънки. :)

За повече информация и по-обстойни мнения тези, на които им се занимава да четат, могат да посетят форума на изданието. В смисъл… дох!

Shogun #4: Брой страници: 168   Формат: А5   Издаден на: 27.06.08   Цена: 5,99лв

Предишни броеве:

shogun1 shogun2 shogun3

Advertisements

~ от Blog of Idiots на юни 28, 2009.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: