Weekly 13 #10:13 груби начина да събудиш някого

Автор: night sentinel

Ето, че дойде ред и на уийклито за тази седмица. Неочаквано, точно преди няколко часа, честта то да бъде написано се възложи на мен. Този път темата ще бъде за 13 неописуемо жестоки начина да събудиш любимия (или не-толкова…) човек. So, let’s start it!

1. Water’s in the air…

В последно време дните стават все по-горещи, а жаркото слънце – по-безмилостно. Правопропорционално с повишаването на температурите се засилва и нуждата от индустриални количества студена вода. От друга страна, те могат да бъдат използвани за къде-къде по-интересна задача, а именно – да събудиш някое другарче. За целта ти трябва среден размер леген и малко лед. Оставяш го да се разтопи и поливаш обилно заспалия нещастник. Гарантирам – и двамата ще помните този момент още дълго време…

2. Breakfast in the bed

Едно от най-романтичните неща, за което почти всяко момиче си мечтае, е закуска в леглото.  Но как можем да го направим наистина незабравимо преживяване за гаджето?  Много люто в напитката не е лоша идея, но нищо не би се сравнило с мъртва буболечка измежду храната. Само внимавай да не разбере, че я е изяла, за да не останеш пак на сухо…

3. Martial arts

Бойните изкуства никога не са ме влечали до особено голяма степен, но безспорно такова едно умение би било полезно при събуждане на човек. Естествено, ако не си такъв късметлия да владееш някое древно бойно изкуство, винаги можеш да прибегнеш до най-елементарната форма на бой, позната на човечеството. Тук всичко е позволено – от бъркане в окото с крак до най-обикновено мачкане на носа, докато се увериш, че поне половината кръв е изтекла от там. Ако ти свършат идеите – посъветвай се с Драгни.

4. Napalm in the morning

Както подсказва заглавието, тук ще бъде предложена употребата на голямо количество лесно възпламеними вещества, експлозиви, горелки, енд стъф. Промъкни се в тайния склад на лудия съсед-ветеран от някоя война и измъкни всичко, което ти хареса. Положи го внимателно до спящия, пали и бягай надалеч. Бъди сигурен, че нещото ще се събуди, но пък е много вероятно скоро след това отново да заспи. Този път ще ти трябва по-голямо старание, за да го събудиш…

5. Make some noise…

Този метод не би увредил толкова физическото състояние на човека, но не е изключено да му нанесе някои мозъчни травми. Whatever! Премести уредбата в спалнята, зареди някое сиди с тежка музика и дай на макс. Ако след това техниката ти бъде неприемливо конфискувана, можеш да опиташ отново, но този път вдигайки шум до небето с помощта на обикновена тенджера/кофа и метален черпак. Не забравяй, че трябва да изплашиш спящия, не просто да го събудиш с неприятен шум.

6. Your home is under attack!

Кражбите в днешно време са често срещано явление и много хора предвидливо инсталират СОТ системи, охраняващи домовете им. Уви, не всички съобразяват, че понякога гостите могат да им изиграят номер като рано-рано включат алармата. Ако си мислете, че ще успеете да игнорирате шума се лъжете жестоко. Питайте батко ви Тапа.

7. Paint it black!

Тук ефектът ще се появи след събуждането. Намери гримовете на майка си, изкарай застоялата лютеница от хладилника или просто изрови някоя стара пяна за бръснене и се постарай да покриеш всички открити повърхности от жертвата! Направи така, че на сутринта сам да не се познае в огледалото. Рисувай пеперудки, пиши наредби или просто импровизирай с абстрактно изкуство. За по-голям ефект скрий всички огледални повърхности в къщата и се увери, че индивидът ще изглезе в това състояние навън. Както се викаше в рекламата, постигни ефекта Уау!

8. Let there be light!

Светлината, драги друже, е един от най-върлите врагове на сънения човек. Всички видове фенери, лампи, светкавици на фотоапарати и т.н. биха ти помогнали много за изпълнението на тази задача. За целта трябва просто да разсъниш съвсем леко спящия (колкото да си отвори очите) и да го облееш с най-ярката светлина, която можеш да предоставиш. Много е вероятно да последват викове и писъци, така че защо не опиташ да го съчетаеш с точка 5, например?

9. Caught in a web

Тук изненадата отново няма да е в самото събуждане, а малко след това. Погрижи се да разположиш всички видове кабели около леглото на спящата красавица (или не?), така че когато се събуди, със сигурност да се заплете много жестоко в тях. Ако искаш да стоплиш обстановката още повече, пробвай да окоголиш няколко и когато човекът се оплете го напръскай с вода. Много е вероятно след това за закуска да има Пържен човек на кабел, но досега никой не се е оплакал за вкуса.

10. Fire, exclamation mark

Ако до сега нещата са ти се сторили лесни и безобидни (може би като изключиш точка 4, лол), сега ти предлагам да направиш следното: увий заспалия в напоен с нафта юрган и го запали. Ако имаш желание, може да изтанцуваш някой индиански ритуален танц, но навярно жертвата ще бъде прекалено заета да се бори с пламаците, за да ти обърне внимание, така че не си прави труда. Тук шансовете и двамата да оцелеете са по-големи от тези при напалма, bare this in mind.

11. Smells like…

Селектирай най-острите миризми от и около дома си и ги разположи до главата на загрозения от събуждане. Мръсни чорапи, изцапано бельо, кучето на съседите, вмирисани кецове и някой от последните албуми на Sepultura или Maiden (само най-последния на Maiden, бре! – бел. Tyrael) биха свършили добра работа. Вероятността после да си изядеш боя не е много голяма, но със сигурност очаквай отмъщение.

12. Throw something

Промъкни се на пръсти в стаята с раздразнена котка и я метни върху лицето на спящия. Тя със сигурност ще му нанесе доста демидж, но той на нея – не, за това бъди спокоен, че ще можеш да я използваш отново в най-скоро време. Ако нямаш котка под ръка, можеш да се пробваш с някоя размразена риба, но тогава ефектът ще е по-скоро уплаха, отколкото пръскане на литри кръв по стените на спалнята. The choice is yours.

13. At last, but not least…

Влез с гръм и трясък в стаята и ако спящият още не се е събудил го разбутай от леглото. След като се увериш, че разбира какво му говориш му съобщи, че вече е неделя, а задачата да напише следващото уийкли се пада на него. След това преживяване, денят му ще бъде напрегнат, а в главата му ще прелитат идеи за 13 простотии, които да включи във възложеното му уийкли.

Това са само 13 от безброй многото груби начина да събудиш някого сутрин. Ако си решил да разнообразиш утрините, не се колебай да приложиш някой от гореспоменатите методи или пък свой собствен. И абсолютно задължително снимай! Най-импресив клиповете ще бъдат качени в блога и авторът им ще получи безгранична популярност из Интернет пространството… ор съмтин.


Advertisements

~ от Blog of Idiots на юли 26, 2009.

10 Коментари to “Weekly 13 #10:13 груби начина да събудиш някого”

  1. =) propusnala si ne6to- da te subudqt kato ti zvanqt 100 000 puti. Stela sled strela. Mn e kofti kato ti se spi :D

  2. Ха, верно, бях забравила :D

  3. Най-друбия начин е да разбудиш спящ Тапа под предтекста, че трябва да ходи на работа… НЕЧОВЕШКО!

  4. Следващият път ще те оставя да се оспиш тогава :P

  5. Хвала на това изказване :Д

  6. Можеш да пробваш да си изключиш телефона Недележ…

  7. Tc. Na tupiq telefon kato mu naviq alarmata i ako e izklu4en ne zvani :D

  8. Ако си имаш някакъв дръг домашен питомец освен котка, можеш да пробваш и с хлебарка. Да събереш няколко и да ги хвърлиш върху лицето на спящия, а ако не се събуди, тогава го събуди ти докато още хлебарките лазят по него. Изненадата е 100% сигурна!

  9. Заметресение не беше будило до вчера.

  10. Тоа па кво прайш заспал в късния следобед, ве..

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: