StarCraft 2 отложена за 2010

starcraft2_logo_46778_9529

Blizzard did it again. Надеждите на малкото живеещи в нереален перфектен виртуален свят геймъри, които си мислеха, че ще държат копие на SC2 в ръцете си до края на тази година вече са разбити.

Официално лице на геймкомпанията е заявилио твърдо, че поради желанието им да ни предоставят едно „епично забавление“ втората част на легендарната стратегия няма да бъде пусната преди първата половина на 2010г. Общо взето всичко бе ясно на по-запознатите със скорошните новини. Все пак бе казано, че бета-тестингът ще продължи 6 до 8 месеца при положение и при положение, че в момента сме август месец, а бета няма просто сметките няма как да ни излязат. Другата причина, която бе официално изтъкната бе, че в момента World of Warcraft заема огромна част от програмистките ресурси на студиото. FU!

StarCraft 2 се очаква да излезе заедно с премиерата на обновения Battle.net (който все още се полира). Ако това закъснение с 1 година се запази и за другите 2 части на стратегията (по план 2010 и 2011), то излиза, че ще разберем края на историята през 2014г…. Без коментар. Любезно ви напомняме, че Diablo 3 ще се появи след SC2… Без коментар отново!

Официален коментар на блога: Не мога да разбера в чии очи хвърлят тази пепел. Статистиката сочи, че заглавията на Близард не са дори близко да перфектния баланс в момента на тяхното излизане, а се превръщат в такива след expansion-и/patch-ове. Изключение прави УоУ, който страда от балансови проблеми след 4+ години непрсстанно обновяване. Така че призоваваме калифорнийските тарикати да си седнат по-сериозно на задниците, за да можем наистина да играем StarCraft 2 догодина, а не да го получаваме в странен бъндъл с DNF.

Advertisements

~ от Blog of Idiots на август 6, 2009.

Един коментар to “StarCraft 2 отложена за 2010”

  1. Язък…

    …not.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: