[BlizzCon 2009] Diablo III – Monk Revealed

BlizzCon 2009 дойде и отмина, а с него и мързелът ми и творческият ми запек. По тази причина мисля, че вече е редно да ви запозная какво ново ни се представи на ежегодното изложение на щатския гейм гигант.

Започваме с любимия лично на мен франчайз Diablo. За радост на всички нас, чиито длани се изпотяват като се спомене легендарното hack n slash RPG, информацията, която ни предоставиха пичовете от Blizzard е повече от задоволителна. Вече е ясен и четвъртият от петте игрални класа, които ще са на наше разположение в Diablo 3. Става въпрос за така наречения Monk. Класът е доста меле ориентиран, разчитащ на бързи комби атаки и holy АоЕ спелове при струпване на мобове, след които (както ще видите и от геймплейното видео по-долу) остават основно гьолове от гръв, мозък, урина и прочие телесни течности. Като механики класът е интересна комбинация между Paladin-a и Assassin-a от Diablo 2 и определено е доста впечатляващ в разгара на действието.

При така развилите се събития, очакваме петият клас да е range-based, подобно на Amazon (D2)/Rogue (D1). Но ще почакаме, ще видим – все пак до BlizzCon 2010 остава по-малко от година ;)

Monk Gameplay Video

Advertisements

~ от Blog of Idiots на август 25, 2009.

Един коментар to “[BlizzCon 2009] Diablo III – Monk Revealed”

  1. DAMN PURJOLAAAA

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: