[BlizzCon 2009] StarCraft 2 info

И докато другите два франчайза на Blizzard бяха обновени с кофи свежа информация (особено пустия му УоУ), по най-чаканата игра за всички времена няма почти нищо ново (да не говорим за интересно). За съжаление и този Близкон минава без да получим някаква конкретна дата, пък било то и кога ще е датата, на която ще разберем датата за бета тестовете.

Е струва ми се, че съм прекалено суров все пак към Blizzard. Въпреки, че не ни удавиха в каци с информация все пак ни подадоха легенчето с хайп, с което да се слеем. Освен новите screenshot-и от кампанията на тераните и новия изглед на Battle.net и функциите му, полу-интересно FAQ, обобщаващо разни детайли по сингъл кампанията и последните промени по расите и новината, че Tricia Helfer, участваща в Battlestar: Galactica като Number Six и в Tiberium Wars/Kane’s Wrath като Kilian Qatar, ще е новият глас на Кериган, вече имаме удоволствието да се насладим на чудовището, което Blizzard наричат StarCraft 2 map editor:

Сред по-интересните иновации в гореспоменатия Battle.net 2 са възможността да се отключват нови аватари чрез изпълняване на achievment-и, различните competitive лиги в зависимост от нивото на умение на играча, подобрена matchmaking система (каквато видяхме за пръв път в WarCraft 3), подобрено филтриране на игрите и т.нар. cloud storage, който ще ни позволява да почнем дадена кампания на едно място и после да си я довършим на друго без да прехвърляме сейвове наляво надясно като керемиди за селски покрив.

Advertisements

~ от Blog of Idiots на август 25, 2009.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: