Rambo gives High Five

Nachos trafficking makes Rambo sad

Nachos trafficking makes Rambo sad

It’s official. Ще има Рамбо 5 Forth Blood Part Three or whatever. Заглавието няма значение. След дълги месеци и един кратък такъв изпълнени със слухове дали наистина ще има още филми за изтерзания войник вече може да си отдъхнем. Дедо Слай ще се завърне в една от най-известните си роли и отново ще режисира филма. Все още не е ясно кой ще е сценарист, но е много вероятно и тази длъжност да се поеме от Силвестърчо. Всички знаем и приемаме, че Слай не става за актьор, макар че съм срещал хора, които го отричат, но не знам дали всички знаят, че Слай е още по-зле и като режисьор. В някое бъдещо мое уикли ще разберете повече. Най-важното е, че и за сценарист го бива колкото Роки Балбоа да печели мачове. Така че се очаква no plot, all action fest, в който на Рамбо ще му се наложи да презареди поне 2 пъти надявам се.

Сюжетът поема в нова посока и ще има нов етнос, който Рамбо да екстерминейтва. В случая това ще са мексиканцете. Тях ще ги тресат куршумите докато Слай ще търси някакво момиченце, отвлечено от трафиканти и наркобарони. Mексико изглежда плодородно място да се мине рекордния бодикаунт на поредицата от 236 убийства. Естествено, ако мястото беше някоя страна като Зимбабве, Чурбекистан или Кашийк труповете можеха да са доста по-голяма бройка и доста по-космати.

Още не е ясно дали слухът, че филмът ще се снима в България ще се окаже факт, но желаният crossover между Рамбо и Хищникът in Space явно няма да го бъде. За сметка на това Рамбо срещу Мачете изглежда доста реално, за това някой трябва веднага да туитне на Робърт Родригез.

Продукцията по филма ще започне пролетта, а премиерна дата все още няма,  но ще е евентуално през 2011. Премиерата на другия възможен франчайз Тhe Expandables обаче се очаква да някъде април.

Advertisements

~ от Blog of Idiots на септември 2, 2009.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: