Night of the Living Dead anime

6a00d83451d69069e20120a5c9538b970cДа, правилно четеш. 41 (!) години след оригиналната лента на Джордж Ромеро, въпросната ще бъде адаптирана в изцяло ново и, както се оказва, много шайни 3D CGI. Сценаристът и режисьор Зебедая де Сото (holy fuck, откъде ги измислят подобни имена) говори за творението си като за „American-style anime“ (the fuck?!). Въпросната анимация ще бъде постигната чрез нови технологии на анимирана физика възможни посредством енджин, наречен „The Beast“ („The Fuck??!“). Последният също е отроче на де Сото и новосформираната от него компания са компютърни графики New Golden Digital.

И понеже в последно време е много модерно да се използва думичката „origin“ така и въпросното аниме ще се дума Night of the Living Dead: Origins (amaaaaazing!!!). Де Сото е казал, че ще видим отново героите от оригиналната лента със съотвените им изначални истории (оттам и Origins-a в заглавието предполагам).

Като цяло анимето няма да има нищо общо с Джордж Ромеро и обратното, като това е продиктувано от факта, че правата върху Night of the Living Dead са вече „public domain“. Затова и де Сото, като виден фен на поредицата според собствените му думи, се засилил като теле пред майка си и награбил вече свободните права. Again, the fuck?!

Все още нямаме никакви данни кога трябва да очакваме въпросната анимация, но пък за сметка на всичко вече са образувани цели контингенти от ядосани фенове, които роптаят, че подобно въскресяване на черно-белите кадри ще бъде последния пирон в ковчезите на класическите зомби филми и термина „аниме“ като цяло.

Advertisements

~ от Blog of Idiots на септември 17, 2009.

6 Коментари to “Night of the Living Dead anime”

  1. Тапа, I can’t take it anymore.Slow the fuck down.Иначе както казва Immortal Iron Fist „meh“.

  2. Нали искаш моар инфо ве :Д Само 3 неща съм качил днес :?

  3. Искам и да качиш ония две неща дет сам ти пратил от почти седмица.

  4. АКо говориш за Лост и Пиратите – да шги кача днес, само ми напомни

  5. О………К……..

  6. Зомбитата са култ. Колкото и да е преексплоатирана темата винаги ме сгрява от вътре като видя подпухнала кожа, млечнобели или липсващи очи, изгнили дупки вместо нос, провлечени черва и като цяло – картинка на разложение на всичко човешко в човека. Ergo – ще се гледа независимо дали е FAIL или WIN.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: