Новини за Yu-Gi-Oh! 10th anniversary anime

YuGiOh_10th_anniversary___main_by_TSUTAYA07

Не че на някои от гилдията го боли уретрата за поредицата и нейната годшиниа, но не можем да отречем, че освен изключително популярен в България сериал, Yu-Gi-Oh! са срички, които могат инцидентно да доведат в блога нови млади и слабоволеви мозъци, които да бъдат облъчени от цялия дебилизъм и да се превърнат в пълноценни членове на обществото (О.о).

Anyway, днес се появи достоверна информация от кухнята на списание V Jump, че анимето в чест на десетета годишнина на поредицата за идиотската игра с карти ще бъде пълнометражен филм, който отгоре на всичко ще е и в 3D. Продукцията, включваща главните герои от трите различни анимета със слоган Yu-Gi-Oh! в заглавието (Юги Муто, Джейдън Юки и Юсей Фудо), трябва да кацне по театрите в началото на 2010г. Историята ще изправи тримата дечковци срещу непоявявал се досега в сериите злодеи – Paradox. Повече разяснения по плота няма, но и самата задълбоченост на въпросния е съмнителна. Както и да е, аз бих прежалил 8лв да го гледам на кино, защото ще има триизмерен синеок бял дракон със розов едноок смок и зеленочревен безок ректум. RAWR!

Advertisements

~ от Blog of Idiots на септември 17, 2009.

4 Коментари to “Новини за Yu-Gi-Oh! 10th anniversary anime”

  1. Да ги уволним!

  2. баси хейт статията хахаха

  3. Yu-Gi-Oh! The Abridged Series Episode
    You’ll be wasted by the end of this episode……. Yugioh the abridged series was scripted and put together by littlekuriboh were created by Kazuki Takahashi and 4Kids censored the anime to the full extent of evil
    http://www.freenice.org/tubes/viewvideo/27292/movies/yu-gi-oh-the-abridged-series-episode-36.html

  4. 42!!! Още помня къв хейт беше с тва юги когат играехме меджик. Зарад ония кре10и поне 5-6 пъти ни пускаха шапката с по 10-20 лв на калпак. Не щели да плащат наем. Швеа в чикиджиите… ТАКА ЧЕ ДА УМРЕЕЕЕ! Имаме достатъчно фейл в лицето на белината, наруто и ко, без квази-перхидролен емо-гей некадърен-ел-техник-уонаби мое минем.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: