TV Series Fall 2009: Part #2

Ето и втората част от моя преглед на сериалите, с които ще си губя и без това изгубеното време тази есен. Тъй като явно във Вторник и Сряда почти няма да има какво да се гледа и защото 7 не се дели на три равни части, днес ще разгледаме три дни

автор: ThunderWolf

ВТОРНИК

The Forgotten

Първи сезон

Начало на сезона: 22ри септември

Сюжет: Група от аматьори детективи всеки със собствените си лични проблеми разследват различни случай. Всеки епизод е описан от самата жертва.

Защо трябва да се гледа: Продуциран е от Джери Брукхаймър, който е отговорен за мега успешнaтa CSI поредица (която несправедливо все още не е почнала продукцията на CSI: Долни Трън ) и като цяло всеки успешен криминален сериал през последните години. И този сериал обещава доза оригиналност в идеята си.

Лична оценка: предстои

СРЯДА

Eastwick

Първи сезон

Начало на сезона: 23ри септември

Сюжет: Адаптация на „Вещиците от Истуик”. Дяволът пристига в едноименното градче и дарява с магически способности три жени.

Защо трябва да се гледа: Макар, че сериалът отчаяно ми дъха на Отчаяни Съпруги със свръхестесвени елементи, има три мацки, които са що годе яки. И защото всеки сериал със фентъзи/сай фай елементи трябва да се провери.

Лична оценка: предстои

South Park

Тринайсти сезон

Начало на сезона: 14ти октомври

Сюжет: Малко градче в Америка постоянно става център на актуални житейски, философски, политически и всякакви други проблеми.

Защо трябва да се гледа: Сериалът вече не е това каквото беше и Кени почти не се мярка, камо ли да го убиват, но все пак никъде другаде няма да намериш тотална гавра със света около теб на такова ниво (а и света малко по-далеч от теб в лицето на, да кажем, Канада).

Лична оценка: напоследък 7.5/10

ЧЕТВЪРТЪК

FlashForward

Първи сезон

Начало на сезона: 24ти Септември

Сюжет: За няколко минути всеки човек на Земята вижда няколко месеца напред в бъдещето си. Впоследствие всеки трябва да живее с мисълта как ще продължи живота си след като знае какво ще му се случи.

Защо трябва да се гледа: Постоянно реклмиран като „новия LOST”, това определено е най-очаквания нов сериал тази година. Създателите му са доста известни sci fi писатели в лицата на Бранон Брага, който има позорна слава със Star Trek, и Дейвид Гойър, който има сравнително добра слава с Блейд филмите и сериала. Актьорите също не са лоши като най-открояващитре са Sonya Walger и Dominic Monaghan, които участват в LOST.

Лична оценка: предстои

V

Първи сезон

Начало на сезона: 3ти ноември

Сюжет: Римейк на сериалът V oт 80те. Гущероподобни извънземни пристигат на земята с мир. Агентка на Държавна сигурност разкрива техния план за world domination и битката за земята започва.

Защо трябва да се гледа: Защото е от създателите на The 4400 и е със изключително стабилен каст в лицето на Elizabeth Mitchell (LOST), Joel Gretsch (The 4400), Morena Baccarin (Firefly), Laura Vandervoort (Smallville) и Alan Tudyk (Firefly oтново)

Лична оценка: предстои

The Vampire Diaries

Първи сезон

Начало на сезона: 10ти септември

Сюжет: Срамно наподобобяващо на Twilight – млада ученичка среща добър младо изглеждащ вампир и се харесват. Има и лош вампир, който е брат на добрия.

Защо трябва да се гледа: Честно казано не мисля, че трябва да се гледа, освен ако не си 16 годишна готик пухла. Но участва Бун от LOST и една канадска актриса с български произход и създател на сериала е сценаристът на Scream поредицата и за това ще му дам шанс.

Лична оценка на пилотния епизод: 3/10

Supernatural

Пети сезон

Начало на сезона: 10ти септември

Сюжет: Двама братя пътуват из Америка слушат класически рок и трепят свръхествени същева. Разбирай Досиета Х с демони вместо с извънземни.

Защо е задължително да се гледа: Един от малкото сериали, които със всеки сезон стават все по-яки с изключително добра химия и физика между актьорите. И едновремнно смесват драма и хумор. И заради класическия рок. И заради колата им.

Лична оценка: 9.5/10

Bones

Пети сезон

Начало на сезона: 17ти септември

Сюжет: Известна антроположка и агент на ФБР разследват случаи свързани с кости, докато същевременно се борят със собствените си лични проблеми.

Защо трябва да се гледа: Най-вече, защото подобно на House, има много хумор. И  химията между главните актьори е като химията между вода и степче. Тук ще ти напиша 1-2 реда пълнеж, защото системата за форматинг на блога е ЗЛЕ!

Лична оценка: 8/10

Fringe

Втори сезон

Начало на сезона: 17ти септември

Сюжет: Агентка на ФБР изкарва от санаториума луд учен, за да и помага в разследването на паранормални престъпления,

Защо трябва да се гледа: От създателя на ALIAS и LOST е и oпределено има какво да покаже. Началото му беше трудно и има още къде да се развива, но е продукцията с най-голям потенциал за развитие. Лудият учен е Денетор oт Властелина, който и там си беше луд.

Лична оценка: 7.5/10

Еми това беше за тези дни. Очаквайте включване като прочета още няколко теми за държавния изпит

Advertisements

~ от Blog of Idiots на септември 18, 2009.

10 Коментари to “TV Series Fall 2009: Part #2”

  1. Тоя плакат на South Park нещо е избягал.

  2. Мда, по няква причина, ся не мога да го оправя за съжаление :(

  3. Ха, съксес :Д

  4. SUX-ass по-скоро(всичко без саут парк и може би тва с кокалите де)…

  5. Драгни харесва Bones!?Damn.

  6. Типката храни мъжа си със спагети върху маса пълна с кокали в МОРГАТА. Предполагам че ще успея да преглътна роматнично-комедийния моментстига хумора да е достатъчно черен.

  7. Ми той не и е мъж, макар че и двамата се харесват.

  8. Тогава са нещо като ти и жена ти?

  9. ЪЪЪ нот ивън клоуз.

  10. Сега осъзнах, че има фатална грешка, както казва Неделев, в тая статия.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: