Weekly 13: 13 причини, поради които паладините в WoW са гейове

автор: Tyrael

Виж сега, трябва да ти е станало ясно, че в този блог и Гилдията в частност, организацията за писане е малко сложна и затова когато един няма идея, друг учи за изпити, а трети е Цецо, чиито уийклита са по 10 реда, все някой трябва да се жертва и ще не ще да си изсмуче някаква тема от пръстите. Тази конкретно ми хрумна докато нагъвах Twix за лев и кусур и размишлявах колко е несправедлив света и как някои хора получават повече облаги, отколкото им се полага. Но стига съм те занимавал на лирично ниво, нека пристъпим към съществената част, която безпрекословно доказва тезата, че паладините в WoW са ебати гейовете.

1. Mana-mana

За Бога, моля те, обясни ми кой себеуважаващ се меле клас използва мана за активиране на уменията си. No, rly, що за лайномет е това? Истински силният меле клас те връхлетява, излива гнева си върху теб и те осакатява за секунди, като не прибягва до мърморене на „фокус-мокус, сим-салабим“ по време на процеса. Може би имаш и отговор на въпроса защо му е на бронирано като немски танк говедо да носи на врата си дебела магическа книга, окачена на зле изработен позлатен ланец от Илиенци. Ако е така – моля те, обясни ни, защото ние все още се опитваме да проумеем всичко това.

2. So fucking shiny

Ако си виждал паладин на бойното поле редом до друг редови меле клас знаеш за какво ти приказвам. В смисъл обърни внимание на анимациите на война – замахване по един начин, замахване по друг начин, засилване, замахване по трети начин, тук-там се пролива кръвчица или се въртят брадви и после – замахване по четвърти начин. Просто и ефективно. Но какво пречи и при паладина да е така? Принципно нищо, но от Blizzard са счели, че е абсолютно необходимо светлинните ефекти на уменията на класа да засрамват фойеверките на 4ти юли, правейки ги да изглеждат като морзов код, предаван от двайсет ватова енергоспестяваща крушка. С малко повече заигравка сигурно може да се напише макро, с което и правенето на бандажи да прилича на джедайски дуел на фона на море от лава. Which is kinda ghay, защото само педалите се обличат така, че да се забелязват и през мъгла, гъста като лютеницата на баба.

3. The… “armor”

Като каза “обличат се” забелязвам, че май в грешен параграф го сложих това изречение. Нищо сега и затова ще си поговорим. За целта нека обърнем внимание на малко PvE armor gear на меле класовете. Това тук ти е Heroes’ Scourgeborne Battlegear, което е Tier 7 DPS Death Knight armor set. Виждаш ли зловещите шипове, тъмната окраска и така бронираната мацка, която вече прилича повече на двукрак броненосец, отколкото на нежна фея? Добре. Това пък е Valorous Siegebreaker Battlegear – Tier 8 DPS Warrior armor set. Забелязваш колко е респектиращ, обемен и… абе брониращ, нали? Пак добре. Нека да се върнем на паладинските дрешки, като хвърлим изпитателен поглед на Tier 8 Tanking Paladin set-а Conqueror’s Aegis Plate. За да усиля думите си чинно прилагам скрийншот:

Ако се чудиш кое е нередното погледни внимателно. IT’S A FUCKING DRESS. Мъжки, танкващ паладин носи A FUCKING DRESS наместо, както се полага, 30-40 килограмова броня, дебела колкото слонска пишка. Наистина, трябват ли ти повече доказателства за тезата?

4. Lay on hands

Нека в следващите абзаци си поговорим малко за уменията на прескъпите ни паладини, като започнем с въпросния Lay on Hands. Сигурен съм, че не е бил замислен като педерастки скил, но идеята да опипваш хора или себе си (от 40 ярда разстояние О.о), за да не умрат за пореден, трети път, sounds pretty ghay to me. Отгоре на всичкото възстановява и мана, защото нека не забравяме, че паладините са ШИБАНИ ПЕДАЛИ и използват ПЕДЕРАСТКА МАНА, за да кастват спеловете си. Nuff said.

5. Wussy!

И кво? Припкаш си ти из Winterspring и виждаш паладин с 3 нива по-долу от теб. В такъв момент бойния ти инстинкт неотменно ти нашепва да накажеш нахалното гейско копеле. But you are in for a treat. Да кажем, че си успял да смъкнеш паладина до под 5% кръв веднъж въпреки всичките бъфове, печати, джъджмънти, втори път след 10те хиляди различни heal spell-a и трети път след Lay on Hands (прочети по-горе). И целият този екшън ти е коствал всичките ти long CD spells, тринкети, рейшъли и няколко минутно кайтване около йетита и мечохъли. Ще има ли справедливост за това, че си използвал и двете си ръце в този двубой? Не! Дупедавецът отсреща просто ще прибегне до Divine Shield и ще си излочи порядъчно колбите/ще се heartstone-не в таверната и ти няма да можеш да му направиш НИЩО повече от това да раздаваш /rude.

6. The Seals

Като малки компанията в Шумен си купувахме близалки, от които се падаха ваденки, ебати. Дори една седмица стоях с една, която беше нещо като синьо фламинго, но с по-голяма човка и страшно много се надъхвах. Но най-много ваденки имаше едно хлапе с червени гумени чехли, което още тогава беше обърнало резбата и беше хвърлило око на мен и Коко. Набихме го. В първи клас пък получавахме печати по тетрадките с пеперудки и гъсенички за отличен успех. И се надъхвахме, защото беше шаренко и сладкооо ^^. Само дето идва време да израстеш тези простотии и да махнеш ваденките от рамото, щото си в най-добрия случай ретардясал дечко. Освен, ако същата не е с голямо синьо фламинго (или Бен “Нарутото” Тен, както вероятно е модерно в днешно време).

Малко се отплеснах – мисълта ми беше, че mighty боец, който не е преживял още пубертета си и се надъхва от ваденки (по тяхно му – печатчета) е в най-добрия случай… гей.

7. Ranged Attacks

Е няма край, честно. По принцип мога да се хвана за всеки втори скил на паладина и да завъртя не точка, ми цяло уийкли около него, но нека не прекаляваме. Достатъчно е да ти спомена, че освен всичките гореспоменати педалски номера, the mana faggots разполагат и с не малко ranged атаки една от друга по-расистки. По дяволите, кой нормален човек мрази немъртви и демони дотолкова, че да ги атакува с бонус стън чрез… wait for it… АоЕ spell с 30 секудни куулдаун. Не, кажи ми, какво се очаква от всичките онеправдани и подтискани изчадния адови из многобройните дънджъни на Азерот? Какъв шанс имат те за оцеляване? Ще има ли справедливост за малцинствата?

Сега ще ми кажеш, че и Death Knight-ите има рейндж магии. Да, но те са бледи копелета, които избиват жертвите си чрез пръскане на зарази, студ и кръв, докато налагат отсрещния с големи двуръчни сопи, командвайки немъртви слуги, вдигнати от труповете на погиналите му врагове. That’s HARDLY gay.

8. Jacks of all trades

Не, сериозно, само един педал може с такава убеденост да твърди, че разбира и може да прави всичко. То не е танк, то не е DPS, то не е heal. Ако имаше четвърта категория в LFG менюто сигурен съм, че паладините щяха да покрият и нея. А като знаем как Blizzard си обичат класа съм готов да очаквам всеки момент специален паладински tri-spec, за да може педерасткото говедо наистина да прави каквото му душа иска. Всъшност сега се сещам, че вършенето на всичко с лекота, комбинирано с полата от точка 3 и второстепенните професии като cooking и fishing превръщат паладина в някаква странна комбинация от Мистър Пропър, Леля Мария и ония милфки от рекламите на супичките “Маги”.

9. Holy insolence

Ако има нещо, което мразя повече от човек, който уж може да прави всичко, е такъв, който си вре носа навсякъде. Забелязал съм, че играчите, развиващи паладини, са крайно нагли животни и с манталитета си на “баш майстори” могат да те изкарват от нерви. “Моите бъфове са най-яки”, “Аз ще съм лидер”, “Аз ще танквам”, “Аз и ще хийлвам”, “ОМГ, как така не можеш едновременно да кастваш, кайтваш и да си лакирваш ноктите?”, “Аз ще сготвя вечеря”. Аман! Кога ще спре тази лудост, братя уориъри?

10. Code of conduct

Ще цитирам по-мъдри от мен хора: “A paladin must be of good alignment and loses all light abilities if he ever willingly commits an evil act.” На батко гульо-гульото, милия той. Ще си загуби all light abilities, ако сгази тревна поляна или се изпикае върху улично еднооко коте, бе, преставяш ли си? HIS FUCKING LIGHT ABILITIES! Като искам корабен фар в партито си ще взема някой маг за пироефекти, а не неква бронирана путка, която е завършила едва-едва полицейската академия.

11. I despise you, rly

И не само аз. Всички, които не са паладини, мразят въпросните и техните fucking light abilities! Получава се нещо като хомофобията в реалния живот, където педалите по аналогичен начин се врат в работата на всички и закономерно си отнасят кошници с храна и наредби. В УоУ нещата седят по подобен начин – всички ненавиждат паладините, но въпреки всичко те успяват да процъфтяват и се мяркат по дънджъни и арени, разчитайки на обаятелния си чар, уменията в кухнята и не на последно място – безусловната подкрепа на Blizzard във вид на небалансирани таланти. Пичове от Калифорния, ако смятате, че това е начина да подкрепите “различните” индивиди и гей браковете в нашето общество имам пет думи за вас – you are doing it wrong!

12. Those are Blood Elves

Горното е общоприето закодирване на израза “Those are fags”. Не, че blood elf-ите са единствените паладини аут деър, но със сигурност вдигат педерастията на класа с няколко нива нагоре. Защото няма друг индивид, който ще прави пируети, подскачайки тежкоброниран с червена рокля и веещ руса косица. Ако паладините си бяха останали ограничени в рамките на Хора и Джуджета можех някак си да си затворя очите, представяйки си малка, въоръжена до зъби топка смърт, пък майната му на маната. But that…

13. The ultimate winner

Тъй като вероятно си прозрял, че всичко изписано до тук е просто фасада за най-сериозната причина, дойде време да я кажа. Аурите на паладините някак си помагат на притежателите им IRL, като последните ВИНАГИ печелят на карти, независимо дали става въпрос за Белот, Покер, Война, Салам или Макао (последните три не съм играл с Неделев, но някак си и не искам). За момента непокътната остава единствено играта на Jungle Speed, но според мен е само въпрос на време.

За финал ще ти припомня универсалната Азеротска истина: “Най-трудната част от паладинството е да признаеш на вашите, че си гей!”. I rest my case.

Advertisements

~ от Blog of Idiots на септември 18, 2009.

7 Коментари to “Weekly 13: 13 причини, поради които паладините в WoW са гейове”

  1. Аз пък си мислех, че паладините са гейове, щото Неделев играе такъв.

  2. Искам да спомена че другият истински меле клас не каства простотии а те издебва изотзад и докат се усетиш си мъртъв дааааам :Д

  3. На близард фег-паладините винаги са им били слабо място. FOR FUCK’S SAKE СПОМНЕТЕ СИ ДИАБЛО!!! Иначе самата шибана идея за HOLY KNIGHT-PROTECTOR който смуче дивайн майт директно от дядо боже и може всичко, докато прави „добро“ е почти толкова гейска колкото и концепцията за „добро“. Лонг стори шорт – paladin FAIL, death knight WIN!

  4. варвок фтв

  5. напълно съгласен!

  6. GET A LIFE!! играйте шуутъри!

  7. begaite qvno ste qli mnogo boi ot paladini za tva taka revete

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: