Keanu Reeves за Cowboy Bebop: The Movie

A13-15След като в началото на тази година ни бе обявен официално Cowboy Bebop the Movie, сега получаваме и още малко новинки за последния. Keanu Reeves (The Matrix, The Day the Earth Stood Still, Johnny Mnemonic), който ще оглави каста,  съобщи, че в момента сценарият на филма се пренаписва изцяло. Основната причина за това е, че последната чернова на скрипта изисквала скромните $500,000,000 за реализирането му и това не се харесало на 20th Century Fox и Sunrise (duuuh). По тази причина Пешо е върнат за пренаписване на цялото това безумие, за да може да го вкара в нормите.

Другото, което е известно е, че ще видим всичките четирима от екипажа на Bebop и филмът няма да е с origin насоченост (Thank God!). В случай, че не си чел интервюто със сценариста, което той даде това лято, можеш да го направиш тук. Не е ясно колко от нещата, дето ги говори тоз момък ще останат същите и за това ни остава само да чакаме и да се молим някой да не се изака на главата на Спайк.

Advertisements

~ от Blog of Idiots на септември 27, 2009.

4 Коментари to “Keanu Reeves за Cowboy Bebop: The Movie”

  1. как може човек да потроши ТОЛКОВА МНОГО НУЛИ за АНИМАЦИОНЕН ФИЛМ (та дори бил той и каубой бибоп, за който респект разбира се) ДА МУ СЕ НЕ ЗНАЕ!!?!?

  2. Той ще е игрален бря…

  3. Да наемат Джос Уедън той ще им го направи със 50тина милиона.

  4. Пич, за тия пари мога да си купя цял набор ядрени глави барабар с детонаторите и комплектовани с функциониращи установки!!!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: