TV Series Fall 2009: Part #3

автор: ThunderWolf

Изненадващо бързо за мен дойде и третата част от моя сериалобзор (можеше да е още по-бързо, ако не го качвам с близо месец закъснение – бел. Tyrael). Днес ще разгледам сериалите, които са обречени на провал, а именно тези в петък и анимационните сериали от събота.

Петък

Star Wars: The Clone Wars

Втори сезон

Начало на сезона: 2ри октомври

Сюжет: Оби Уан и Анакин Скайуокър водят клонираните армии на Републиката срещу армията от Дроиди на граф Дуку. В новия сезон ще ги водят и срещу ловци на глави.

Защо трябва да се гледа: Защото е STAR WARS. Малко ли ти е? Еми това е положението. Сериалът не може да се мери с предния, който беше правен от Genndy Tartakovsky a.k.a създателя на Декстър и Самурай Джак. Но след като вече няма във всеки епизод някой да казва “I’ve got bad feeling about this” е ставащ. И в новите епизоди Oби Уан ще си има гадже. И заради Джар Джар Бинкс. Упс това трябва да e в графата „Защо да си откъсна топките с петдневна палачинка със сладко кисел сос.”

Лична оценка: 7/10

Smallville

Девети сезон

Начало на сезона: 25ти септември

Сюжет: Младият Кларк Кент (Супермен aко не се сещаш) се бие с различни хора, получили сили от облъчване с Криптонит в not so родния си град Smallville. В осми сезон най-вече в Метрополис.

Защо трябва да се гледа: Ми откакто вече няма Лекс Лутор и Лана Ланг сериалът е доста hit or miss, но все още има какво да покаже. Петъчното място може да уреди този сезон да е последен и Кларк най-накрая да облече синия костюм и да си сложи червените гащи върху панталона си и да отлети в небитието.

Лична оценка: напоследък 6.5/10

Dollhouse

Втори сезон

Начало на сезона: 25ти септември

Сюжет Тайна организация употребява хора с промити мозъци като им имплантира умения и фалшиви спомени. Ехо, обаче, е една мома, която постепенно започва да си възвръща спомените.

Защо трябва да се гледа: Joss Whedon? Anyone? Както казва Роланд:”Най-добрия диалогист в телевизията”. Разбирай пише много добри диалози. И като цяло най-добрия сценарист в момента и евър. И Buffy The Vampire Slayer е негов и е як. Също така участва и Eliza Dushku, която е доста hot. И Фелиша Дей се мярка.

Лична оценка: 8.5/10

Stargate Universe

Първи сезон

Начало на сезона: 2ри октомври

Сюжет: Група от цивилни учени и военни по погрешка попадат на борда на извънземен кораб, който лети към другия край на Галактиката и няма спирачки.

Защо трябва да се гледа: Макар че ще е много по-различен от предните Stargate сериали, приличайки повече на Battlestar Galactica, и в този ще има голяма доза хумор, камеота на МакГайвър и добър сай фай. Лезбийки също.

Лична оценка: 7/10

Sanctuary

Втори сезон

Начало на сезона: 9ти Октомври

Сюжет: Яка милфка помага на всякакви паранормални индивиди като ги води на психиатър и/или им дава подслон в CGI имението си.

Защо трябва да се гледа: Заради яката милфка Аманда Тапинг. Другата мацка и тя не е зле. И заради многото CGI, който дава голяма свобода за външния вид на съществата. Ето ви и бонус малоумното изречение, в случай че сте забравили, че текстовия редактор на блога е ЗЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

Лична оценка: 6/10

Събота

The Super Hero Squad Show

Първи сезон

Начало на сезона: 19ти септември

Сюжет: Анимационно базирано на поредица от играчки. Героите на Марвъл защитават Super Hero City от постоянни нападки от злодеите на Marvel, водени от Dr. Doom, който търси парчетата на своя Infinity Sword.

Защо трябва да се гледа: Сериалът ще е доста детски, но пък е на Marvel и затова трябва да се гледа. Има много камеота на различни герои, които надали ще се появят в някое друго анимационно. Например Iron Fist. Както и много easter eggs, свързани с комикси. И Стан Ли е в ролята на кмета. Хуморът също не е лош и кастът е прекалено дълъг за изброяване. И песничката е яка.

Лична оценка: на първите два епизода 6.5/10

Batman: The Brave and the Bold (but not the Beautiful – бел. Tyrael)

Втори сезон

Начало на сезона: Still N/A

Сюжет: Във всеки епизод Батман се съюзява с рандом друг герой, с който да се бие срещу рандом злодей.

Защо трябва да се гледа:И това е доста детско, но пък е фън. Има изключително добър каст и най-важното къде другаде ще видиш Aquaman ( комбинация между гейския и гладиаторския му външен вид.) да язди левкоцит.

Лична оценка: 7/10

Това беше.Надявам се, ако не ви е харесало, то поне да ви е пукало. Ако има интерес (да ве! – бел. циничния автор) мога да напиша и нещо за сериалите, които почват началото на зимата. Или не (няма да има интерес, но ще напишеш – бел. постоянно мърморещият друг автор на блога).

Advertisements

~ от Blog of Idiots на октомври 12, 2009.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: