Heavy Rain с пускова дата през февруари

Yup, it is confirmed. След като въпросното заглавие, което бе рекламирано като остро революционен ноар трилър, изчезна за доста време от погледа на масите, сега изведнъж с вълната от информация и хайп се появява и пускова дата за японската премиера – 18.02.2010. Наистина е скоро и по-рано, отколкото вероятно някой е очаквал и Playstation 3 собствениците ще могат да й се порадват само след по-малко от три месеца.

Напомняме ти, че играта се разбработва от Quantic Dream (пичовете, правили любимия на мнозина Fahrenheit) и французите ни обещават новото им заглавие да е нещо наистина невиждано. Геймплеят ще е силно повлиян и акцентиращ върху интеракцията между героят и околната среда и моралните избори между добро и зло. Обещаният сендбокс сетинг пък е гласен да е яко населен с хора, които ще са повече от куклите за разстрел в GTA.

Съвсем скоро се очакват и още пускови дати за другите региони. А ти през това време не стой захласнат, ами продължавай да си пиеш бирата спокойно – ние ще те уведомим, когато има повече инфо.

Advertisements

~ от Blog of Idiots на декември 1, 2009.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: