Новият Prince of Persia обявен

Земи си пачааааа. От Ubisoft буквално сгряха студеното ми геймърско сърце (което си изстива ли изстива от липса на любими и интересни заглавия, изключае Dragon Age: Origins, за който между впрочем ще четеш ревю още утре :) ). Новият „принц“ е именуван The Forgotten Sands и е насрочен за пускане през май 2010. За РС феновете на Юби-тата това означава, че тъкмо ще сме завършили Assassin’s Creed 2, когато ще ни бъде сервирана поредната персийска ода (само дето версия за PC на първо време, няма да има – бел. v3x).

Самото заглавие пък ще се връща към познатата и обичана трилогия за пясъците на времето, като ще комбинира както стари и изпипани геймплейни елементи, така и такива, които за пръв път ще видим в игра за Принца. Очевидно от Ubisoft не са доволни от приемането на последния си Prince of Persia (мое ревю ня който можеш да прочетеш тук) и смятат, че завръщането към легендарната трилогия ще е по-успешно. Трябва да призная, че съм на подобно мнение.

Остава въпросът дали „новият приц“ ще е „старият принц“, но това вероятно ще се разбере съвсем скоро на 12.12.2010, когато на Game of the Year Awards от Юби ще ни покажат първи кадри от новия им проект. Аз пък най-вероятно ще си свърша на клавиатурата…

Update: От Уби са казали, че новото принц може и да го има  за ПуСи, но най-вероятно няма да излезе заедно с конзолните версии.

Земи си пачааааа. От Ubisoft буквално сгряха студеното ми геймърско сърце (което си изстива ли изстива от липса на любими и интересни заглавия, изключае Dragon Age: Origins, за който между впрочем ще четеш ревю още утре :) ). Новият „принц“ е именуван The Forgotten Sands
Advertisements

~ от Blog of Idiots на декември 1, 2009.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: