Hellgate: London възкръсва

Мда, ве, ‘би му меча. С амбициозната (почти) задача са се заели дръпнатите корейски братя от Hanbitsoft. Трябва да се уточни, че въпросната игра, която ще носи името Hellgate: Resurrection (a.k.a. Hellgate: Tokyo) няма да е тотален ребуут на оригинала, а ще е изцяло новичка такава, базирана на стария сорс-код, обновен, за да пасне на сетинга.

Въпросният сетинг ще ни пренесе в Токио, където е цъфнал нов Hellgate (асоциациите с Darker Than BLACK си ги пази за себе си, тук вероятно няма да видим контрактори). Толкоз – оттам нататък геймплейната част ще си е досущ с оригинала – играчът ще си избере клас и ще рути демони, поднасяйки им физически забележки посредством катани, плазма оръжия и казан с вряла шкембе чорба.

Това, което се знае засега е, че 1) Играта ще е безплатна за игра с възможност закупуване на ингейм предмети с кинчи; 2) Левъл капа от 50 е премахнат; 3) Играта ще включва 10 Акта, като 4) ще можем да си разходим темпларските задници до части на Токио, Осака и Йокохама. В момента се носят слухове, че Hanbitsoft са закупили  (или са на път да го направят) от Namco правата да издадат играта и в US, но за момента няма никакво потвърждение по този въпрос и на първо време играта ще кацне ексклузивно на азиатските рафтове.

Какво ще го надробят корейците и дали ще се пръкне бълвоч, по-дървен от оригиналния Flagship-ски не е ясно. Докато умуваш по въпроса можеш да видиш и трейлъра.

Темпларската броня вече наподобява самурайска такава. Освен, че по-пасва на сетинга изглежда доста куул.

Advertisements

~ от Blog of Idiots на декември 5, 2009.

5 Коментари to “Hellgate: London възкръсва”

  1. Кат нема котрактори кво се занимавате изобщо? Бтв, някой ми беше похвалил първия хелгейт. Струва ли си да го изпробвам или?

  2. Има яка атмосфера,… в първия половин час. После всичко е едно и също. Аве като цяло 5/10 с уговорки

  3. Значи и Hellgate: Tokyo ще е безцветно и еднообразно, но в него и НПЦтата ще са еднакви, защото ще са японци.

  4. То и в Лондон бяха еднообразни, кво като са европейци.

    П.С. Asia hater.

  5. Безцветно!? Видях два сйкрийншота – ОМГ в страната на чудесата има по-малко цветове и дебилни светлинни ефекти! Ама като се замисля то си е дадено горе на скрийншота – типове в самурайски пауър армори, лол – тва ако не е манджа с грозде тайп фейл аз не знам кое е…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: