Остават да се раздадат още едва 1000 StarCraft 2 beta keys

Dustin Browder, водещият дизайнер на StarCraft 2, споделя пред GosuGamers.net впечатленията му досега от течащата бета на играта. Според наблюденията на Дъстин, в момента Теран се представя най-зле като loss ratio-то срещу другите раси е доста изненадващо. В допълнение, двойните Терански отбори също имат проблеми в 2в2 мачове, като се предполага, че това се дължи на дизайна на използваните карти. Въпреки всичко, Дъстин исказва надежда, тъй като win/loss отношението за всяка от расите е близо до 50%, което обнадеждава Blizzard и че вероятно няма да се стигни до косвени промени преди пусковата дата.

Другата по-интересна (и смущаваща) новина е, че ще бъдат раздадени още едва около 1000 ключа за бета достъп до най-чаканата стратегия на годината. В момента играещите SC2 са около 9000, като Близард планират таван от 10,000 човека. Въпреки всичко, ако се получи спад в интереса сред някой играчи (доста невероятно) ще се пусне нова партида за попълване на липсите.

Guild of Idiots като реномирана конгрегация от идиоти и Близард фенове, също участва в бетата. Поради това скоро ще пуснем и нашето официално ревю!!! На бетата! ФО ШО!!!

Advertisements

~ от Blog of Idiots на март 11, 2010.

5 Коментари to “Остават да се раздадат още едва 1000 StarCraft 2 beta keys”

  1. утре ли?

  2. :D

  3. Утре – едва ли, въпреки че ба ли го,като нищо! БТВ до 10тина мин ще съм качил и твоята статия! СРИ за забавянето, в крайна сметка трябваше да звъня на майката за да я праща по мейла от вкъщи :Д

  4. лол… нямаш ли usb пишки?

  5. Имам, но бях на работа, а файла и флашката бяха вкъщи :Д

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: