Биография на ALX

Untitled

автор: ALX

Тъй като не съм посветен в приготовлението на арни мекици, както Тапата, не мога да се извися дотолкова, че да пиша за себе си в трето лице. Затова ще пиша за себе си в първо лице.

ALX a.k.a Krankio a.k.a Nitro съм аз. Роден съм в края на миналото хилядолетие от майка ми в родилен дом. Един от по-пресните ми детски спомени е от предучилищна възраст. По онова време съседът ми реши да подложи невинните ми детски уши на току-що появилият се албум на Гумените глави. Може би още оттогава нещо се е бъгнало в голямата ми глава.

Движейки се към милениума, наще преместиха семейното жилище в съседното кварталче. Там имах „щастието“ да се запозная с Петко a.k.a Diablo-то a.k.a бъдещото шефче на Клубь. С въпросното, тогава нормално дете, направихме жестоката грешка да прекрачим прага на N&N Games. Тази китна компютърна заличка насред Каршака бе нещо повече от обикновена. В нея се събираше цвета на пловдивската дебилщина. Образи като Ильо a.k.a „пастет от негърска кир“, Чокуна, Бенито, Вальо и мн. др. оставиха неизлечима следа в детската ми психика. Никаквият ми писателски талант не може да обхване и една хилядна от злетащината и дебилщината, които ежедневно се изливаха в N&N Games. Покрай многото Quake 2, Quake 3 Beta, Midtown Madness, NFS Porsche, Diablo II и CS се намърдват спомени за Психара правещ лицеви опори, админа на залата серящ пред входа както и мн.др.

Естествено израстването ми в изкуството на простотията не можеше да продължава само между стените на този ПЦ клуб. В един иначе слънчев ден реших да се запиша в ОМГ „Акад. К.Попов“ Пловдив, където на 15 септември есен две хиляди и някоя си, шестопръстата наци ръка на В.Петрова ме намести на един чин с Тапата. Останалото е история.

Понастоящем съм студент по маркетинг в УНСС, имам 200 броя „Авто труд“ и блог – http://autonews-alx.blogspot.com

Advertisements

6 Коментари to “Биография на ALX”

  1. Сашо защо си се нарисувал като Harry Potter облечен в робата на Оби Уан.

  2. Оби 1 има бежава роба. Иначе много хора са ме оприличавали с нещастното творение на изпадналата англичанка. Е няма да съжелявам ако Ема Уотсън ми падне в скута:Д

  3. Кранкьо и ти ли бе

  4. Tая пача няма цици ве за кво ти е?

  5. Събужда первезното у мен. Затуй ми е.

  6. о….кк….

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: