Биография на v3x

Автор: Tyrael

v3xРоден под липите и взривените тепета на китен Пловдив, Бракалов (а.к.а. v3x а.к.а Вексо-НекроСексо) е най-голямото дете в тричленното семейство. Известен главно с любовта си към бирата, дет метъла и разлагащата се женска плът (по-специално кърмачната и оплодителната област), v3x е един от основателите на известната в цял Някъф Чат!!! Guild of Idiots. Детските му години (които дори не са минали покрай death-a и ska-та) той прекарва незнайно къде (бтв, живял е до Tyrael, после на некви други места и т.н.), докато лекия бриз на Марица и надигащата се в него вълна на неосъзната гийкщина го отвеждат в процъфтяващия тогава храм на културата, по известен като Клуба. Там се среща с младите творци на съвременна пловдиска кретенщина, видни представители на която са Караджов, Машата, Петко и още младите по това време Tyrael и ThunderWolf!!!. Long story short, десетината редовни индивиди в Клуба успяват да превърнат Бракалов в един от младите надежди на Пловдивския Прошляк Кретенизъм, дох. През лятото на лето 2008-мо, v3x преоткрива китното си родопско село – Бойково. След минало и тазгодишните събития там заедно с една друга организация в която членува, а именно Boikovo Drinking Tribe той иска да прекарва колкото се може повече време на единственото място на което е достигнал до най-високо ниво на медитация, а именно Айляк Projection. Освен това има музикален проект, който можете да чуете на майспейса му. ДЪЪЪЪЪЪ.

Бракалов е всепризнат тясноспециализиран гийк (неясно още в какво) и e познат с проучванията си върху Кока-Колата като катализатор на простотия. Има и изкривена вилица. Няма шапка. Играе Quake Live и май още не е превъртял Devil May Cry 4. Притежава PC (но то не е Интернет Машина, като старата му щайга).  Вече завърши средното си образование и след успешен кандидат-студентски изпит се записа именно със специалност Информатика във ФМИ на ПУ!

Advertisements

13 Коментари to “Биография на v3x”

 1. Не никак нее ърбан да не казваш за едно място,което те направи по мъж от отвсякога…
  пс.Бачкандана дън цика-яма-яма-яма

  Dj-O Кой ли съм Намек o_o

  • Сетих се кой си от раз :Д Все пак не съм го писал аз, но ще поправя тази грешка!

 2. Рестеопк да V3x

 3. АЕ СЛОЖЕТЕ ЛИНК КЪМ CITY!!!!

 4. Неможеш да спреш гората се разлиства!

 5. Гацо Бацов?

 6. Спам…

 7. Малко по-дълга ми е косата, ма пак бива

 8. how about now? :)

 9. Реша се от другата страна :Д:Д:Д няма значение, стаа :Д

 10. Направи го като Картман!

 11. Направете си сами, бе :D

 12. […] както и на ½ от света. На второ четене, както Бракалов каза: „Тоя само 1, 2, 3, 4 1, 2, 3, 4 ли пее :Д?” Денс сингълът […]

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: